Tərkibi:Dorado-2 ədəd
Pomidor-1 ədəd
Kartof-2 ədəd
Baş sogan-1 ədəd
Cəfəri
Kabak-1 ədəd
Limon-1 ədəd
Qara istiot
Duz
Zeytun yağı
Hazırlanması:Balığı yuyub, yaxşl quruduruq. İcini və üsdünü duzla vı istiotla sürtürük. Tərəvəzdəri halqa doğrayib içinə yiğırıq. Cəfəri da qoyuruq. Qalmış tərəvəzdəri yanına yiğırıq. Üstündən zeytun yağı və limon şirəsigəzdiririk. 200-180 dərəcədə 40 dəq. bişir.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: yiğırıq, Cəfəri, qoyuruq, Qalmış, Tərəvəzdəri, içinə, doğrayib, tərəvəzdəri, halqa, yanına, dərəcədə, bişir, şirəsigəzdiririk, limon, Üstündən, zeytun, sürtürük, istiotla, Limon, istiotdan