• İtalyansayağı krevetka resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 493

Tarix : 9-02-2017, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər / Balıq yeməkləri

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel


Tərkibi:
400 qr. krevetka
1 baş soğan
300 qr. pomidor
1 x.q. zeytun yağı
1 ç.q. kərə yağı
0,5 ç.q. acı üyüdülmüş çili (bibər)
1 ç.q. paprika (ədviyya)
bazilik
duz
istiot

Hazırlanması:
Kərə və zeytun yağını tavada qızdırırıq. Xırda kəsilmiş soğanı və sarımsağı qızardırıq.
Təhmini 5 dəq. Pomidorların qabığını soyub, doğrayıb əlavə edirik. Az xodda 20 dəq. bişiririk.
Təmizdənmiş krevetləri əlavə edirik. Rəngi dəyişənə gədər bişiririk. Ədviyyaları əlavə edirik. Üsdünə baxilik səpərək, tostla servis edin.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: edirik, əlavə, bişiririk, zeytun, Təmizdənmiş, krevetləri, soyub, Rəngi, doğrayıb, xodda, dəyişənə, səpərək, tostla, servis, baxilik, Üsdünə, gədər, Ədviyyaları, qabığını, Təhmini
BİZİ İZLƏYİN