Tərkibi:400 qr. krevetka
1 baş soğan
300 qr. pomidor
1 x.q. zeytun yağı
1 ç.q. kərə yağı
0,5 ç.q. acı üyüdülmüş çili (bibər)
1 ç.q. paprika (ədviyya)
bazilik
duz
istiot
Hazırlanması:Kərə və zeytun yağını tavada qızdırırıq. Xırda kəsilmiş soğanı və sarımsağı qızardırıq.
Təhmini 5 dəq. Pomidorların qabığını soyub, doğrayıb əlavə edirik. Az xodda 20 dəq. bişiririk.
Təmizdənmiş krevetləri əlavə edirik. Rəngi dəyişənə gədər bişiririk. Ədviyyaları əlavə edirik. Üsdünə baxilik səpərək, tostla servis edin.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: edirik, əlavə, bişiririk, zeytun, Təmizdənmiş, krevetləri, soyub, Rəngi, doğrayıb, xodda, dəyişənə, səpərək, tostla, servis, baxilik, Üsdünə, gədər, Ədviyyaları, qabığını, Təhmini