• Tortilyoni alla boloneze resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 556

Tarix : 9-02-2017, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Makaron yeməkləri

Mətbəx : İtalyan mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel


Tərkibi:
Çəkilmiş ət-0,5 kq
Tortilyoni -250 qr.(hər marketdə var)
Baş soğan-1 ədəd
Bolqar bibər-2 ədəd
Pomidor öz sokunda-0,5 kq
Zeytun yağı
Sarımsaq-2 diş
Parmeza pendiri
Duz, istiot, kekik otu, reyhan

Hazırlanması:
Soğanı sarımsaqla xırda kəsib, zeytun yağında qızardırıq 3-5 dəq. Bolqar bibəri xırda kub kəsib əlavə edirik. Çəkilmiş əti əlavə edirik və 10 dəq. qızardırıq.Pomidorları blendordan keçirdib əlavə edirik və 15-20 dəq. bişiririk. Duz, istiot, kekik otu, reyhan əlavə edirik. Sous bişənə gədər tortilyonini duzlu suda bişiririk.
Qaba tortilyini çəkib, üsdünə sous bolonese qoyuruq. Parməzan pendiri səpirik.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: əlavə, edirik, reyhan, kekik, istiot, xırda, qızardırıq, bişiririk, pendiri, Çəkilmiş, kəsib, Bolqar, tortilyonini, duzlu, gədər, Tortilyoni, blendordan, keçirdib, bişənə, tortilyini
BİZİ İZLƏYİN