Tərkibi:1 kq quzu əti
5 kartof
2 bolqal bibər
2 baş soğan
2 ədəd pomidor
sarıkok,duz,istiot (zovgə görə)
Hazırlanması:Əti tikələrə bölüb qazanın dibinə düzürük. Pomidoru, soğanı, bolqar bibəri halqa şəklində kəsib ətin üsdünə düzürük. Ədviyyaları zövgə görə elavə edirik. Və 3 saat ərzində, qapağı açmamış az xodda bişiririk. Bu yeməyin avantajı odur ki, buharda bişir. Ət və tərəvəz öz süyünü buraxır və çox ləzzətli dad əmələ gəlir. 3 saatdan sonra təmizdənmiş kartofları üsdə yığırıq və bişməsini gözdəyirik.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: düzürük, buharda, bişir, tərəvəz, süyünü, avantajı, bişiririk, ərzində, qapağı, açmamış, xodda, yeməyin, buraxır, kartofları, yığırıq, bişməsini, gözdəyirik, təmizdənmiş, sonra, ləzzətli