Tərkibi:2 yemək qaşığı kətan toxumu
2 yemək qaşığı yerfıstığı (araxis) yağı
3 xlebtsı
2 yemək qaşığı kakao
6 xurma
Hazırlanması:Xurmaları suda qoyuruq bir müddət. Sonra blendorda xurmaları və kətan toxumunu qarışdırırıq. Ardınca yerfıstığı yağı və xlebtsıları əlavə edib qarışdırırıq. Sonda isə kakaonu qatıb qaşıqla qarışdırırıq. Və formalara bölürük. Bir neçə saat soyuducuya qoyuruq (otaq temperaturunda da saxlamaq mümkündür).
Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, yemək, qarışdırırıq, qoyuruq, yerfıstığı, kətan, qaşıqla, qatıb, Sonda, əlavə, kakaonu, soyuducuya, mümkündür, olsun, saxlamaq, temperaturunda, bölürük, xlebtsıları, formalara, xurmaları