Tərkibi:240 q ağ şokolad
200 ml qaymaq
2 x.q. kakao
Bəzək üçün:hazır çiyələk sousu
Hazırlanması:Qaymağı bir tavaya töküb ocağın üstünə qoyun. Qaynara düşəndə ocağı söndürün. İçinə xırdaladığınız ağ şokoladı tökün, qarışdırıb şokoladı əridin. Soyuyandan sonra üzərinə qida plyonkası çəkin. 1 gecə dondurucuda saxlayın. Sabahı gün donmuş qarışıqdan qaşıqla iki fındıq boyda parça qoparın, əlinizlə yumru top forması verin, kakaoya batırın.
Süfrəyə çiyələk sousu ilə verə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: çiyələk, sousu, şokoladı, donmuş, qaşıqla, qarışıqdan, Sabahı, dondurucuda, üzərinə, sonra, plyonkası, çəkin, fındıq, saxlayın, parça, batırın, kakaoya, Süfrəyə, bilərsiniz, olsun