Tərkibi:İspanaq
Qoz ləpəsi
Nar
Avokado
Sous:
Limon suyu
Zeytun yağı
Duz
Hazırlanması:İspanaq diri boşqaba qoyulur. Üstünə nar dənələri səpilir, qozu bir neçə yerə bölüb səpirik. Avokadonu kəsib limon suyu surturuk ki, qaralmasın. Limon suyunu zeytun yağı ilə qarışdırıb salatın üstünə tökürük. Edən kimi yemək məsləhətdir.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: İspanaq, Limon, zeytun, suyunu, qaralmasın, qarışdırıb, surturuk, salatın, məsləhətdir, yemək, tökürük, üstünə, limon, Avokadonu, boşqaba, Zeytun, Avokado, ləpəsi, qoyulur, Üstünə