Tərkibi:3 ədəd yerkökü
3 ədəd kartof
2 ədəd yumurta
200 qr hisə verilmiş balıq
2 ədəd dördbucaqlı formalı lavaş
100 qr rəndələnmiş qoz
mayonez, duz, istiot
Hazırlanması:Tərəvəzlər və yumurtaları bişirib təmizləyirik, balığı xırda doğrayırıq. Lavaşların arasına mayonez səpib üst-üstə qoyuruq. Növbə ilə tərəvəzləri, yumurtanı sürtgəcdən keçirib hər birinin arasına duz, istiot, mayonez vururuq. üzərinə qoz ləpəsi və balığı da səliqə ilə əlavə edirik. Salatımızı ehtiyyatla rulon formasında bükürük. Folqanın içərisində soyuducuya qoyuruq. 2 saatdan sonra dilimlərə bölüb süfrəyə veririk.
Nuş olsun!
Etiketlər: mayonez, istiot, arasına, balığı, qoyuruq, Salatımızı, ehtiyyatla, edirik, əlavə, vururuq, üzərinə, ləpəsi, səliqə, rulon, bükürük, dilimlərə, bölüb, süfrəyə, veririk, sonra