Tərkibi:200 q lobya
1 ədəd kərəviz kökü
100 q tomat pastası
100 q bitki yağı
2 baş soğan
duz, şəkər tozu, sirkə, dəfnə yarpağı, göyərti - hamısı zövqə görə
Hazırlanması:Soğanı yarımhalqa doğrayıb qovurun. Kərəvizi koreya yerköküsü üçün olan sürtgəcdən keçirin. Yaxud da nazik saman kimi doğrayın.
Suda isladılmış lobyanı bişirib soyudun. Konservləşdirilmiş lobyadan da istifadə etmək olar.
Kərəviz, lobya, tomat pastası, soğan, duz, istiot, şəkər tozunu qarışdırın.
Qabın içini pomidor dilimləri ilə bəzəyib, üstünə salat qoyun. Salatı soyuducuda bir neçə saat saxlayın. Süfrəyə soyuq verin.
Nuş olsun!
Etiketlər: soğan, şəkər, pastası, tomat, lobya, istiot, tozunu, qarışdırın, Qabın, içini, Kərəviz, lobyadan, soyudun, Konservləşdirilmiş, pomidor, istifadə, etmək, salat, Süfrəyə, saxlayın