• Acılı kələm salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16 408

Tarix : 24-12-2015, 20:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
1 dənə kiçik kələm,
1 şirniyyat qaşığı pul bibər,
1 çay qaşığı kəklik otu,
2 şorba qaşığı zeytun yağı,
1dənə limon,
6 dəstə cəfəri,
3 dənə qara zeytun,
Duz,

Hazırlanması:
Kələmi bol duzlu və sirkəli suda yuyub təmiz suyunu verməsi üçün aşsüzənə qoyun.
İncə- incə doğrayıb yumuşalması üçün duzla möhkəm ovun.
Diğər tərəfdə sos üçün zeytun yağı, kəklik otu, pul bibər, limon suyu və duzu qarışdırın.
Kələmi servis tabağına alın.
Hazırladığınız sosu kələmin üzərinə gəzdirin.
Qara zeytun və cəfəri ilə bəzəyərək servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: zeytun, qaşığı, kəklik, bibər, servis, Kələmi, limon, kələm, cəfəri, aşsüzənə, Diğər, möhkəm, qoyun, yumuşalması, doğrayıb, duzla, verməsi, kələmin, üzərinə, gəzdirin
BİZİ İZLƏYİN