• Koresayağı kök salatı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 900

Tarix : 10-12-2016, 14:00

Bölmə : Salatlar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 ç.q. üyüdülmüş şüyüd toxumu
1 diş sarımsaq
1 ç.q. şəkər tozu
1 ç.q. üzüm sirkəsi
3 ədəd kök
30 ml bitki yağı
duz, qırmızı istiot

Hazırlanması:
Kök təmizlənir, samanvarı şəkildə sürtgəcdən keçirlir. Sürtgəcin xırda gözündən keçirilmiş sarımsaq, şəkər tozu, sirkə və şüyüd toxumu qarışdırılır. Üzərinə bitki yağı əlavə edilir, duz, istiot səpilib qarışdırılır. Qarışıq kökün üzərinə əlavə olunur, qarışdırılıb 5-6 saat soyuducuda saxlanır.

Nuş olsun!
Etiketlər: bitki, qarışdırılır, əlavə, şəkər, istiot, şüyüd, toxumu, sarımsaq, səpilib, edilir, Üzərinə, Qarışıq, üzərinə, soyuducuda, qarışdırılıb, olunur, saxlanır, kökün, xırda, samanvarı
BİZİ İZLƏYİN