Tərkibi:Kartof-1 ədəd
Kok-1 ədəd
Yumurta-3 ədəd
Toyuğun ağ əti-1 ədəd
Holland pendiri-50 qr. (Gouda və ya Ağ Cheddar)
Qoz-50 qr.
Gavalı-30 qr.
Mayonez
Duz
İstiot
Hazırlanması:Toyuğu duzlu suda qaynadırıq. Tərəvəzdəri bişiririk. Soyuyandan sonra toyuğu didirik. Boşqaba mayonex ederek, toyuğu duzun. Hər laya mayonez gedir. Tərəvəzdəri bir bir sürtkəcdən keçirin və mayonez vurun. Holland pendirinidə surtkəcdən keçirin. Ən sonda qozu surtkəcdən keçirdin və üsdünə qavalı kəsib düzün. Duz, istiot zövgə görə. 2-3 saat soyuducuda özüne tutmalıdır
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: surtkəcdən, Tərəvəzdəri, toyuğu, keçirin, Holland, mayonez, gedir, pendirinidə, vurun, sonda, sürtkəcdən, üsdünə, zövgə, soyuducuda, özüne, tutmalıdır, istiot, düzün, duzun, qavalı