Tərkibi:toyuq filesi,
qara gavalı,
qoz ləpəsi,
xama,
mayonez,
duz, istiot,
cipsi
Hazırlanması:Əvvəlcə toyuq ətini suda bişirib, əlimizlə didirik. Qoz ləpəsi və gavalını isə zövqə görə istənilən ölçüdə doğrayırıq. Bütün ərzaqları qarışdırıb, duz, istiot vururuq. Süfrəyə verən zaman (tez yığıldıqda cipsi sulanır) cipsinin içinə yerləşdiririk.
Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, ləpəsi, toyuq, cipsi, Süfrəyə, vururuq, qarışdırıb, ərzaqları, verən, sulanır, içinə, yerləşdiririk, cipsinin, Bütün, yığıldıqda, zaman, istənilən, Əvvəlcə, ətini, mayonez