Tərkibi:1 litr süd
5 xörək qaşığı un
2 xörək qaşığı nişasta
1,5 stəkan toz şəkər
2 xörək qaşığı kərə yağı
1 paket vanil
İçərisi üçün:Banan
Xarici üçün:Yarım paket əzilmiş kakao ilə sadə peçenye
Hazırlanması:Kərə yağı və un azca qızardılır və nişasta əlavə olunur.
Biraz daha qızardıqdan sonra süd tədricən əlavə olunur.
Bir qarışdırıcıdan yumruları keçirmək üçün bişənə qədər ötürülür.
Qaynadıldıqdan sonra dibi bağlıdır.Şəkər tozu və vanil əlavə edin. Son dəfə bir qarışdırıcıdan keçir. Xəmir hazırdır.
Robotda peçenye çəkilir.Tavanın altına qoyulur.
Xəmir yavaş-yavaş onun içinə tökülür.Soyuduqdan sonra istənilən ölçüdə dilimlənir.
İçərisinə bir banan qoyun və sarın.
Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, əlavə, qaşığı, xörək, yavaş, peçenye, vanil, paket, nişasta, qarışdırıcıdan, olunur, Xəmir, qoyulur, Robotda, keçir, hazırdır, çəkilir, Tavanın, altına, Soyuduqdan