• Almalı qızılgüllər resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 401

Tarix : 6-10-2014, 12:00

Bölmə : Piroq və Kekslər / Meyvəli şirniyyatlar / Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
250 q hazır şəkərli xəmir
250 q rikotta pendiri
3 yumurta
100 q şəkər tozu
1 x.q. qarğıdalı nişastası
5-6 alma
2 x.q. zövqünüzə görə olan mürəbbə
Almalı qızılgüllər resepti - FOTO RESEPT


Hazırlanması:
Xəmiri dərin kənarlı siniyə yayın. Çəngəllə bir neçə yerdən deşin. Üstünə perqament çəkib, ağır yük qoyun (məsələn, torbada düyü və s.). Bu ondan ötrüdür ki, xəmir çox şişməsin. 180 dərəcə qızdırılmış sobada 10 dəqiqə bişirin.
Almalı qızılgüllər resepti - FOTO RESEPT


Yumurtanı şəkər tozu və nişasta ilə qarışdırın.
Almalı qızılgüllər resepti - FOTO RESEPT


Rikotta əlavə edib qarışdırın.
Almalı qızılgüllər resepti - FOTO RESEPT


2 qaşıq mürəbbə əlavə edin.
Almalı qızılgüllər resepti - FOTO RESEPT


Sobadakı sinini çıxarıb qarışığı yarımhazır korjun üstünə tökün. Yenidən 180 dərəcədə 15 dəqiqə bişirin.
Almalı qızılgüllər resepti - FOTO RESEPT


Almanı qabığını soyurmuş kimi şəridlərə doğrayın.
Almalı qızılgüllər resepti - FOTO RESEPT


Bunları spiral kimi yığaraq qızılgül forması verin.
Almalı qızılgüllər resepti - FOTO RESEPT


Sobadakı sinini çıxarın. İçindəki bir az bərkimiş olacaq. "Qızılgülləri" səliqə ilə üstünə düzün. Sobada daha 15-20 dəqiqə bişirin.
Almalı qızılgüllər resepti - FOTO RESEPT


Hazır piroqu azca soyudun.
Almalı qızılgüllər resepti - FOTO RESEPT

Almalı qızılgüllər resepti - FOTO RESEPT

Almalı qızılgüllər resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: bişirin, dəqiqə, Sobadakı, mürəbbə, üstünə, şəkər, sinini, əlavə, qarışdırın, xəmir, Almanı, dərəcədə, qabığını, şəridlərə, soyurmuş, yarımhazır, qarışığı, çıxarıb, doğrayın, korjun
BİZİ İZLƏYİN