Tərkibi:Un 300 q
Giləmeyvə (dondurulmuş olar) 200 q
Süd 150 ml
Şəkər 150 q
Kərə yağı 30 q
Yumurta 4 ədəd
Qabartma tozu 10 q
Duz
Hazırlanması:Yumurtaları çalın mikserlə, şəkər əlavə edib yenə çalın. Sonra süd əlavə edin və çalmağa davam edin. Yumşaq kərə yağı qatın, sonra isə un, qabartma tozu və duz əlavə edin, yaxşı qarışdırın.
Giləmeyvələri yuyun, qurudun, xəmirə əlavə edin.
Formaya kərə yağı çəkin, xəmiri tökün, 180 dərəcəyə gədər isidilmiş sobada 35-40 dəqiqə bişirin, soyudun.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, çalın, çəkin, xəmiri, Formaya, xəmirə, Giləmeyvələri, yuyun, qurudun, tökün, dərəcəyə, bişirin, soyudun, dəqiqə, sobada, gədər, isidilmiş, qarışdırın, qabartma, Yumurtaları