• İsveçrə keksi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 23 519

Tarix : 14-06-2014, 23:37

Bölmə : Şirniyyatlar / Piroq və Kekslər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Alma sirkəsi 2 x.q.
Kakao 6 x.q
Duru yağ 0.75 (3/4) stəkan
Su 2 stəkan
Şəkər tozu 2 stəkan
Un 3 stəkan
Vanil 1 x/q
Şokoladlı pudinq 1 paket

Hazırlanması:
Keksi hazırlamaq üçün əvvəlcə quru ərzaqları bir qabda, duru ərzaqları da ayrı bir qabda qarışdırın.
Sonra duru ərzaqları yavaş-yavaş quru ərzaqlar olan qaba əlavə edin.
Qarışığı yaxşı yağlanmış dərin və ya geniş bir keks qəlibinə tökün. 175 dərəcədə 35-40 dəqiqə bişirin.
Keksin xəmiri hazır olana qədər pudinqi bişirin. Pudinq bir az soyuyandan sonra keksin üzərinə tökmək lazımdır.

Nuş olsun!
Etiketlər: stəkan, ərzaqları, bişirin, yavaş, qabda, hazır, xəmiri, dəqiqə, qəlibinə, tökün, dərəcədə, Keksin, qədər, üzərinə, tökmək, lazımdır, olsun, keksin, sonra, geniş
BİZİ İZLƏYİN