Tərkibi:300 q yağsız kəsmik
100 q yoqurt
2,5 x.q. kakao
15 q jelatin
şəkər tozu (yaxud şəkər əvəzedicisi) - zövqə görə
Hazırlanması:Yoqurt, kəsmik, şəkər və kakaonu blenderdə eynicinsli kütlə alınanadək xırdalayın.
Jelatini soyuq suda 10-15 dəqiqə saxlayın. Sonra ocağın üstə qoyun. Qaynara düşəndə götürün (qaynatmaq olmaz). Şokoladlı kremə əlavə edib yaxşıca qarışdırın. Mikserlə bir neçə dəqiqə möhkəm çalın.
Kremankalara yığıb soyuducuda 2-3 saat saxlayın.
Zövqə görə qoz-fındıq da əlavə edə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, əlavə, dəqiqə, saxlayın, kəsmik, kremə, yaxşıca, Şokoladlı, qarışdırın, götürün, düşəndə, qaynatmaq, olmaz, möhkəm, Zövqə, fındıq, bilərsiniz, olsun, soyuducuda, yığıb