Tərkibi:5 yumurta
80 q şəkər tozu
1 çimdik duz
60 q kərə yağı
200 q şokolad
100 q un
2 alma
Hazırlanması:Yumurta ilə şəkər tozunu çalın.
1 çimdik duz əlavə edin.
Un qatın.
Yağ və şokoladı əridin.
Almaları təmizləyib xırda doğrayın.
Xəmirə əridilmiş yağ və şokoladı əlavə edin.
Sonra isə almanı xəmirə əlavə edin. Xəmiri perqament döşənib yağlanmış siniyə tökün.
190 dərəcə qızdırılmış sobada hazır olanadək bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, çimdik, şəkər, şokoladı, siniyə, yağlanmış, perqament, xəmirə, Xəmiri, tökün, döşənib, qızdırılmış, bişirin, olsun, olanadək, hazır, almanı, sobada, dərəcə, Xəmirə