Tərkibi:400 qram süzmə
4 xörək qaşığı şəkər kirşanı
200 qram moruq və ya moruq əzməsi
¼ dəstə təzə nanə
Hazırlanması:Əvvəlcə moruqları stəkanın dibinə tökün. Başqa bir qabda 400 qram süzmə, moruq və pudra şəkərini blenderlə qarışdırın. Hazırladığınız bu qarışığı stəkanların içərisinə əlavə edin. Sonda isə ən üst qata moruq əlavə edin və 1 saat soyuducuda saxlayın. Süfrəyə soyuq halda təqdim olunmalıdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: moruq, süzmə, əlavə, stəkanların, içərisinə, qarışığı, qarışdırın, Hazırladığınız, Sonda, soyuducuda, təqdim, olunmalıdır, halda, soyuq, saxlayın, Süfrəyə, blenderlə, pudra, əzməsi, dəstə