• Almalı fransız tostları resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 660

Tarix : 18-01-2016, 19:00

Bölmə : Meyvəli şirniyyatlar / Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 10-20

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
2 əd alma
2 əd hamburqer bulkusu (və ya adi çörək)
2 əd toyuq yumurtaları
100 qr inək südü
20 qr kərə yağı
1 x/q bal
1 ç/q darçın

Hazırlanması:
1. Ərzaqlar hazırlanır.

2. Almalar dörd hissəyə bölünərək qabıqları soyulur.

3. Almarar xırda kubiklər şəklində doğranılır.

4. Az odda, kərə yağında almalar qızardılır.

5. Almalar yumşaq olduqda darçın əlavə edib və 5 dəqiqə daha qızardılır. Sonda bal əlavə edib qarışdırıb oddan götürülür.

6. Boşqabda yumurta südlə çalınır və duz əlavə edilir.

7. Bulkular (tostlar) yumurta məhlulunda 20-30 saniyə ərzində istadılır.

8. Sonra tostlar tavada hər tərəfli qızardılır.

9. Üzərinə alma qarışığı əlavə edərək süfrəyə verilir.

Almalı fransız tostları resepti - FOTO RESEPT

Almalı fransız tostları resepti - FOTO RESEPT

Almalı fransız tostları resepti - FOTO RESEPT

Almalı fransız tostları resepti - FOTO RESEPT

Almalı fransız tostları resepti - FOTO RESEPT

Almalı fransız tostları resepti - FOTO RESEPT

Almalı fransız tostları resepti - FOTO RESEPT

Almalı fransız tostları resepti - FOTO RESEPT

Almalı fransız tostları resepti - FOTO RESEPT

Almalı fransız tostları resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, qızardılır, Almalar, darçın, yumurta, tostlar, götürülür, oddan, Boşqabda, süfrəyə, südlə, qarışdırıb, Sonda, olsun, olduqda, verilir, dəqiqə, çalınır, edərək, istadılır
BİZİ İZLƏYİN