Tərkibi: 3 qalınqabıq portağal
1 st. şəkər tozu
1 st. su
200 q tünd şokolad
Hazırlanması:Portağalları səliqə ilə soyub, qabığını uzun-uzun şəridlərə doğrayın.
Suyu qaynadın, qabıqları içinə atıb 2 dəqiqə, yumşalıb şəffaflaşanadək saxlayın.
Sudan çıxarıb qaba yığın, şəkər tozuna batırıb şəbəkənin üzərində qurudun.
Şokoladı əridin, çubuqları şokolada batırıb yenidən şəbəkənin üzərində qurudun.
Nuş olsun!
Etiketlər: şəbəkənin, batırıb, üzərində, qurudun, şəkər, tozuna, yığın, çıxarıb, saxlayın, Sudan, olsun, yenidən, çubuqları, əridin, Şokoladı, şəffaflaşanadək, şokolada, yumşalıb, Portağalları, səliqə