Tərkibi:2 su stəkanı dondurulmuş albalı
2 yemək qaşığı nişasta
4 yemək qaşığı toz şəkər
2 ədəd qərənfil
Toyuq sinəsi üçün:½ paket marqarin
1 lt süd
3 fincan un
3 fincan şəkər
1 paket vanil
1 ədəd damla saqqızı və ya normal saqqız
Xəmiri üçün:125 qr. marqarin
3 yemək qaşığı toz şəkər
1 yemək qaşığı pudra şəkəri
1 çimdik duz
Lazımı qədər un
Hazırlanması:Qabın içinə əridilmiş marqarin, şəkər, duz və lazımı qədər unu yavaş yavaş yoğuraraq yumşaq xəmir alınana qədər yoğurun.
20 dəqiqə gözlədin.
Tart qəlibini yağlayıb bir az un səpin.
Tart xəmirini qəlibə yayın.
Kənarlarını qalın, ortasında isə çuxur buraxmalısınız.
175 ° C sobada bişirin toyuq sinəsi üçün bütün ərzaqları qazana əlavə edərək pudinq konsistensiyasına gələnə qədər qaynadın sonra 15 dəqiqə mikserlə çırpılır.
Daha sonra tartın üzərinə əlavə olunur ən sonda üstünə vişnəli sos əlavə edilir.
Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, qaşığı, qədər, yemək, əlavə, marqarin, sonra, fincan, yavaş, sinəsi, paket, dəqiqə, qəlibə, toyuq, bütün, qazana, ərzaqları, buraxmalısınız, ortasında, Kənarlarını