Tərkibi:4 ədəd alma
2 ədəd banan
2 ədəd armud
2 ədəd çiyələk
2 ədəd nektar
Limonlu su
almanın içini oymaq üçün qaşıq
Üzərinə tökmək üçün:Şokolad sousu
Hazırlanması:İlk öncə almalarımızın içlərini oyuruq.
Oyduğumuz almaları limonlu suyun içinə atırıq ki, içləri qaralmasın.
Daha sonra meyvələrimizi kvadrat formada doğruyuruq.
Limonlu suyun içindən çıxardığımız almalarımızın içinə meyvələrimizi qarışıq bir şəkildə doldururuq.
Üzərinə də şokolad sousu töküb servis edirik.
Nuş olsun!
Etiketlər: sousu, meyvələrimizi, Limonlu, suyun, almalarımızın, içinə, Üzərinə, doğruyuruq, sonra, qaralmasın, kvadrat, formada, çıxardığımız, töküb, servis, edirik, şokolad, doldururuq, içləri, qarışıq