Tərkibi:2 yumurta
100 q süd
2 x.q. xama
4 x.q. şəkər tozu
1 x.q. konyak
400 q un (artıq da ola bilər)
Hazırlanması:Göstərilən ərzaqlardan xəmir yoğurun. 3-3,5 mm qalınlıqda yayın, romblar kəsin. Hər rombun ortasında yarıq açın, şəkildə göstərildiyi kimi bir ucunu o birinin içindən keçirin.
Fritürdə hər iki tərəfini qıardın. Üstünə şəkər pudrası səpin.
Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, birinin, içindən, ucunu, şəkildə, yarıq, keçirin, göstərildiyi, tərəfini, səpin, olsun, pudrası, Üstünə, ortasında, qıardın, Fritürdə, rombun, Hazırlanması, Göstərilən, bilər