• Kremli kala gülü resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 35 665

Tarix : 1-11-2015, 23:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4 ədəd yumurta
1 st un
1 st pesok
Vanel qabartma tozu
Qatılaşdırılmış süd
200 qr kərə yağı

Hazırlanması:
Əvvəlcə yumurta pesok köpürənə qədər mikserlə çalınır. Sonra üzərinə un qabarma tozu vanel əlavə edib qatışdırık. Sonra xəmiri ya tavada ya da vafli edən qabda pişirik. Qabın dibin azca yağlayıb qaşıkla xəmiri töküb hər iki tərəfin pişirib götürük.

Krem üçün:
200 qram yağı mikserlə çalıb üzərinə qatılaşdırılmış südü əlavə edib krem halına gələnə kimi çalırık. Krem hazır oldukda 20 dəq soyuducuda saxlayırık. Sonra pişirdiyimiz biskiviti aşaqı hissədən büküb içinə krem qoyuruk. Və artık kremli kala gülü hazırdı.

Nuş olsun!
Etiketlər: Sonra, yumurta, mikserlə, əlavə, pesok, üzərinə, xəmiri, soyuducuda, saxlayırık, oldukda, çalırık, çalıb, qatılaşdırılmış, halına, gələnə, hazır, biskiviti, qoyuruk, artık, kremli
BİZİ İZLƏYİN