• Eşq loxması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 552

Tarix : 19-07-2016, 19:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
2 paket peçenye
2 orta ölçüdə alma
Şokolad suosu

Hazırlanması:
ilk olaraq almalar soyulur və dərin bir qaba almalar rəndələnir.
Daha sonra peçenyelər almanın üstünə biraz iri olacaq şəkildə xırdalanır və yoğrulur.
Qarışımdan qoz böyüklüyündə hissələr qopardılaraq yumrulanır və boşqaba sırayla düzülür hamısı bu şəkildə bitdikdən sonra bir kənara qoyulur və şokolad sousu paketin arxasında ki reseptə görə hazırlanır.
Sous götürülür və 1-2 dəqiqə soyumağa qoyulur .
Daha sonra hazırladığımız topların üstünə gəzdirilir.
1 saat saxladıqdan sonra servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, qoyulur, şəkildə, üstünə, almalar, bilərsiniz, bitdikdən, kənara, servis, saxladıqdan, hamısı, olsun, yumrulanır, boşqaba, sırayla, düzülür, şokolad, sousu, dəqiqə, soyumağa
BİZİ İZLƏYİN