• Çiyələk souslu şaftalılı peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 526

Tarix : 7-08-2016, 22:00

Bölmə : Peçenye reseptləri / Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
2 şaftalı (yarı bölüb tumlarını çıxarın.)
10-15 qram kərə yağı
1,5 xörək q. şəkər tozu
1 xörək q. bal
2 badam (yarı bölün)

Sous üçün:
70 qram çiyələk
2 xörək q. portağal şirəsi
15 qram şəkər

Hazırlanması:
Sousu hazırlamaq üçün lazım olan ərzları blendrlə çalın.
Sobanı 200 dərəcə qızdırın.
Soba qabına yağlı kağız qoyun.
Yarı bölünmüş portağallara kərə yağı çəkin, şəkər tozu səpin və bal damcıladın.
10 dəqiqə sobada bişirin.
Sobadan çıxardıb üzərinə badam qoyun.
Yenidən sobaya qoyub 10 dəqiqə bişirin.
Boşqab qoyduqda üzərinə sous tökün.

Nuş olsun!
Etiketlər: xörək, şəkər, bişirin, dəqiqə, qoyun, üzərinə, badam, bölünmüş, portağallara, çəkin, səpin, qoyduqda, kağız, qızdırın, qabına, yağlı, damcıladın, Boşqab, Sobadan, çıxardıb
BİZİ İZLƏYİN