Tərkibi:2 st. un
2/3 st. şəkər tozu
0,5 ç.q. duz
340 q südlü şokolad
2 banka qatılaşdırılmış sud
400 q kərə yağı
Hazırlanması:Kərə yağını kubik doğrayıb blenderdə un, şəkər tozu və duzla xırdalayın. Qum kimi alınanda siniyə töküb əlinizlə basaraq hamarlayın.
180 dərəcə qızdırılmış sobada 20 dəqiqə bişirin.
Tavaya 2 x.q. kərə yağı qoyun, qatılaşdırılmış südü üzərinə əlavə edib ocağın üzərinə qoyun. Karamelli kütlə alınanadək bişirin.
Bu kütləni bişib soyumuş korjun üzərinə bərabər qaydada yayın.
Su hamamında şokoladı əridin.
Karamelin üzərindən şokoladı çəkib hamarlayın.
Soyuducuya qoyun.
Bərkiyəndən sonra kvadratlara bölün.
Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, qoyun, hamarlayın, bişirin, şəkər, şokoladı, qatılaşdırılmış, qaydada, korjun, bərabər, bişib, kütlə, alınanadək, kütləni, soyumuş, hamamında, Bərkiyəndən, sonra, kvadratlara, bölün