• Alman peçenyesi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 959

Tarix : 25-11-2016, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
375 qr kere yağı
2 yumurta sarısı
2 yemek qaşığı toz kremşanti
1 çay qaşığı maya
550 qr un
Üzeri üçün şeker tozu və kakao.

Hazırlanması:
Ev temperaturunda kereyağını ve digər ərzaqları qarışdırıb yoğurun, 20 dəqiqə mayalandırın.
Xəmiri yarım sm qalınlığında açın,təqribən 3 sm enində kəsin ,həryerini şəkər tozuna bulayıb rulet formasında bükün .170 derecede qızarana kimi bişirin..
Şəkər tozunun bir qisminə kakao qarışdırıb kakaolusunuda hazırlıya bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, kakao, qarışdırıb, formasında, bükün, rulet, bulayıb, kəsinhəryerini, şəkər, tozuna, derecede, bişirin, kakaolusunuda, hazırlıya, bilərsiniz, qisminə, tozunun, enində, Şəkər, qızarana
BİZİ İZLƏYİN