• Madelin resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 177

Tarix : 15-01-2017, 14:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Ülviyyə Zeynalova


Tərkibi:
3 böyük yumurta
130 g kərə yağı(əridilməlidir)
130 g şəkər
30 g qəhvəyi şəkər(2 x q)
1 st un
Vanel
ç qaşığının ucunda duz
yarım ç q qabartma tozu

Hazırlanması:
Yumurta və şəkəri yaxşı qarışdırın köpsün.Sonra qəhvəyi şəkəri əlavə edib qarışdırın mikserlə(Qəhvəyi şəkər olmasada olar).Quru ləvazimatları ələyin və spatula ilə qarışdırın sonda isə yağı əridib otaq temperaturunda xəmirə əlavə edib 1 saat vəya bir gecə soyuducuda saxlayın.Bu xəmiri 2-3 gün müddətində də bişirə bilərsiniz.Və qəlibi yaxşı yağlayıb,unlayın ki,qəlibdən düzgün formada çıxsın.Bişirilmə dərəcəsi isə 160-170 dərəcə.

Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, qarışdırın, əlavə, yaxşı, şəkəri, qəhvəyi, bişirə, bilərsiniz, dərəcə, müddətində, xəmiri, xəmirə, soyuducuda, saxlayın, qəlibi, yağlayıb, düzgün, formada, çıxsın, qəlibdən
BİZİ İZLƏYİN