• Almalı qurabiyə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 609

Tarix : 17-02-2017, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 ədəd alma
250 qram marqarin
1 çay stkanı şəkər
1 yemək qaşığı qatıq
1 yemək qaşığı qabartma tozu
1 yemək qaşığı darçın
Pudra şəkəri

Hazırlanması:
Qazana alma, şəkər və darçını qoyun, qovurun.
Sonra 1 qabda marqarin, qatıq, qabartma tozunu əlavə edirik və un əlavə edib yoğururuq.
Daha sonra kündələrə ayırın.
İçinə almalı qarışımı qoyub forma verin.
180 dərəcəlik sobada 15 – 20 dəqiqə bişirin.
Bişdikdən sonra üzərinə pudra şəkəri əlavə edib servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: yemək, əlavə, qaşığı, şəkəri, marqarin, sonra, qabartma, qatıq, şəkər, almalı, forma, qoyub, verin, qarışımı, bişirin, üzərinə, pudra, servis, Bişdikdən, İçinə
BİZİ İZLƏYİN