• Bakı qurabiyəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4 234

Tarix : 11-04-2017, 22:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
600 q ağ un
350 q kərə yağı
1 yumurta ağı
30 q ərik puresi
30 q şəkər
5 q duz

Hazırlanması:
Kərə yağı və şəkər tam əriyənə qədər qarışdırılır. Bura çalınmış yumurta ağı, un əlavə edilərək yenə qarışdırılır. Sıyıq xəmir mətbəx şprisinə doldurulur və girdə formada listə düzülür. Ortasına ərik puresi, ya da kişmiş qoyulub 250 C tempraturda bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: qarışdırılır, yumurta, şəkər, puresi, listə, düzülür, formada, Ortasına, qoyulub, bişirilir, tempraturda, girdə, kişmiş, mətbəx, çalınmış, qədər, əriyənə, əlavə, edilərək, şprisinə
BİZİ İZLƏYİN