Tərkibi:200 qr yağ,
200 qr kəsmik,
1 ədəd yumurta,
2-3 x.q. şəkər tozu,
2.5 st. un,
1 paket vanil,
1 paket qabartma tozu
Hazırlanması:İlk əvvəl soyuq yağı və kəsmiyi unla ovuşturub umac edirik. Qalan ərzaqlarıda qatıb yumşaq biraz ələ yapışan xəmir yoğururuq. Daha sonra xəmiri özünü tutması üçün 30 dəqiqə soyuducuda gözlədirik. Xəmiri yayıb stəkanla dairələr kəsirik, bir üzünü şəkər tozuna batırıb qatlayırıq, yenə batırıb yenə qatlayırıq. Üzərini şəkər tozuna batırıb, soba qabına düzürük. 180 °C istilikli sobada bişiririk.
Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, batırıb, qatlayırıq, tozuna, paket, yayıb, dairələr, stəkanla, Xəmiri, dəqiqə, soyuducuda, gözlədirik, kəsirik, üzünü, düzürük, istilikli, qabına, Üzərini, bişiririk, tutması