• Un halvası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 19 884

Tarix : 20-08-2015, 16:00

Bölmə : Şərbətli şirniyyatlar / Xəmir işləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 paket marqarin,
2 su stəkanı un,
Hind qozu,
Qoz,

Bəzəmək üçün:
darçın,

Şərbəti üçün:
2,5 su stəkanı şəkər tozu,
2,5 su stəkanı su yaxud süd,

Hazırlanması:
Marqarini qazanda əridin.
Üzərinə un əlavə edərək rəngi dönənə qədər taxta qaşıqla qarışdırıb qovurun.
Ayrı bir qabda qaynadılan suda şəkər tozunu əridərək rəngi dəyişən una əlavə edərək qarışdırmağa davam edin.
Taxta qaşığa yapışmayacaq qatılığa gələndə ocaqdan alın , qazanın qapağını qapadın və dincəlməyə qoyun.

Nuş olsun!
Etiketlər: stəkanı, rəngi, edərək, şəkər, əlavə, Taxta, qarışdırmağa, tozunu, əridərək, dəyişən, qaşığa, davam, qatılığa, qapadın, dincəlməyə, qoyun, olsun, qapağını, qazanın, qaynadılan
BİZİ İZLƏYİN