• Krem tərəvəz şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 357

Tarix : 15-01-2017, 20:00

Bölmə : Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Günel


Tərkibi:
Gül kələmi-250 qr.
Brokkoli-150 qr.
Kabak-1 ədəd
Porey soğanı-1 ədəd
Kök-1 ədəd
Qaymaq və ya süd-200 ml.
Duz
İstiot

Hazırlanması:
Porey soğanı kəsib, kərə yağında qızardırıq. Tərəvəzdəri kəsib əlavə edirik üstünə və 1.5 lt. su tökürük. Tərəvəzdər bişəndə duz, istiot əlavə edib blendordan keçirdirik. Qaymağı töküb qaynamaq istəyən kimi altını keçirdirik. Parmezan pendiri üstünə tökə bilərsiz servis edəndə. Mən bu dəfə qarğıdalıda qatdım (bonduelle), yaşıl noğudda edə bilərsiz (dondurulmuş bonduelle).

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: kəsib, əlavə, bilərsiz, üstünə, bonduelle, keçirdirik, Porey, soğanı, qaynamaq, pendiri, altını, istəyən, Parmezan, edəndə, noğudda, dondurulmuş, yaşıl, qatdım, töküb, qarğıdalıda
BİZİ İZLƏYİN