• Əzilmiş tərəvəz şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 559

Tarix : 7-11-2016, 21:00

Bölmə : Şorbalar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
200 qr təmizlənmiş kub formasında doğranmış balqabaq
200 qr qabığı soyulmuş və kub şəklində doranmış kök
150 qr soyulmuş və kub şəklində dağranmış kartof
2 ədəd xırda doğranmış soğan
200 qr qabığı soyulmuş və doğranmış pomidor
2 ədəd rəngli bolqar bibərləri.
4 diş soyulmuş və doğranmış sarımsaq
150 qr kərə yağı
6 stəkan su su

Hazırlanması:
Öncə tavanı ocağın üstünə qoyun. Sarımsaq, soğan, kök, balqabaq və kartofu əlavə edib, 5 dəqiqə qovurun. Pomidor və suyu da əlavə edib, yeməyi qaynamağa qoyun. Su yerinə ət bulyonundan istifadə də mümükündür.
25 dəqiqə qaynayan yeməyi blenderdən keçirib süfrəyə verə bilərsiz.

Nuş olsun!
Etiketlər: soyulmuş, doğranmış, əlavə, dəqiqə, qoyun, yeməyi, soğan, şəklində, balqabaq, qabığı, qaynamağa, bilərsiz, Pomidor, qovurun, yerinə, bulyonundan, blenderdən, keçirib, qaynayan, kartofu
BİZİ İZLƏYİN