Tərkibi:5 stəkan su
1 çay qaşığı şəkər tozu
1 çay qaşığı duz
Alma qabıqları
Hazırlanması:Almaların qabıqlarını soyun. Qabıqları bankaya qoyun və suyu, duzu və şəkər tozunu əlavə edin. Bankanın ağzını yaxşıca bağlayıb çalxalayın. Sonra onu işiq dəyməyəcək bir yerdə 10 gün saxlayın. 10 gün sonra götürdükdə alma qabıqları suyun üzərində üzürsə, deməli sirkəniz hazırdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: qabıqları, şəkər, qaşığı, saxlayın, sonra, yerdə, Sonra, götürdükdə, dəyməyəcək, üzürsə, sirkəniz, hazırdır, deməli, çalxalayın, üzərində, suyun, yaxşıca, Qabıqları, bankaya, soyun