• Sezar salatı üçün sous resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 35 116

Tarix : 21-06-2014, 17:17

Bölmə : Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Yumurta sarısı 1 ədəd
Ançous 4 ədəd
Sarımsaq 2 diş
Duz 1 ç.q.
İstiot 1 ç.q.
Vusterşir sousu 1 ç.q.
Xardal 1 ç.q.
Zeytun yağı 150 ml
Limon suyu 1 x.q.
Sürtgəcdən keçirilmiş parmezan pendiri 50 qr.

Hazırlanması:
Xardalı yumurta sarısı və duzla dərin qabda çalın.
Damcı-damcı zeytun yağı əlavə edə-edə çalıb mayonez hazırlayın.
Butun yağ çalındıqdan sonra sousa limon suyu, üyüdülmüş istiot, vusteşir sousu, çəkilmiş ançous əti, əzilmiş sarımsaq, sürtgəcdən keçirilmiş parmezan pendiri əlavə edin.
Çalıb istənilən salatla verə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: parmezan, pendiri, əlavə, sousu, keçirilmiş, sarısı, limon, üyüdülmüş, sousa, istiot, sonra, olsun, hazırlayın, Butun, çalındıqdan, vusteşir, çəkilmiş, sürtgəcdən, salatla, Çalıb
BİZİ İZLƏYİN