• İspan şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 513

Tarix : 1-07-2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
Toyuq
Sarimsaq-2 diş
Pomidor-2 ədəd
Baç soğan-1 ədəd
Kabaçok-1 ədəd
Bolqar biberler-2 ədəd
Kəkik-1 ç.q.
Duz
Istiot
Spagetti-150 qr.
Teze yaşil noxud-150 qr.

Hazırlanması:
Toyuğu 2 lt. suda qoyuruq bişməyə. İçinə təmizdənmiş 2 diç sarimsağı və 1 ç.q. kəkik əlave edirik. 1 saat bişəcək.
Pomidorları qaynar suya batirib qabiğini soyuruq. Və 4 yere bölürük. Kabaçoku kubik şəklində kəsirik. Soğani 4 yere kesib, nazik doğrayiriq.
Bolqar biberlərini uzun ve nazik formada kəsirik.
Toyuq bişəndən sonra bulyonu başka qazana süzürük. Toyuğun ətini didirik ve ya hissələrə bölüb sümüylüda qoya bilərsiz. Spagettini əlavə edirik. Spagetti bişənə yaxin butun hazirladiqlarimiz tərəvəzdəri əlavə edirik. Yaşil noxudu hemçinin. 5 deq. bişəndən sonra duz, istiot əlavə edib qazanin altini söndürə bilersiniz.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: əlavə, edirik, kəsirik, sonra, Bolqar, Spagetti, Toyuq, nazik, bişəndən, didirik, formada, hissələrə, ətini, bölüb, süzürük, bulyonu, başka, qazana, Toyuğun, Spagettini
BİZİ İZLƏYİN