Tərkibi:
Hər payına: 50 q təzə,
yaxud 12 q quru göbələk,
20 q baş soğan,
15 q bitki yağı,
12 q kişmiş,
5 q buğda unu,
10 q albuxara və tam üçün duz götürülür.
Hazırlanması:Az duzlu suda göbələk yuyulub 2-3 saat müddətində soyuq suda isladılır.
Bulyonda yaxud suda bişirilir.
Sonra bunun içinə yağda qızardılmış soğan, un, kişmiş və albuxara qatılır, duz vurulur.
Nuş olsun!
Etiketlər: kişmiş, albuxara, göbələk, soğan, yaxud, içinə, bişirilir, bunun, yağda, Sonra, qatılır, olsun, vurulur, Bulyonda, qızardılmış, yuyulub, götürülür, buğda, bitki, payına