• Göbələkli şorba resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18 205

Tarix : 30-01-2016, 21:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar / Tərəvəz yeməkləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
20-30 ədəd göbələk (şampinyon)
2 ədəd baş soğan
2 ədəd kartof
1 ədəd kök
3 x/q düyü
100-150 qr kərə yağı
duz

Hazırlanması:
1. İnqredientlər hazırlanır.
2. Göbələklər duzlu suda 30-40 dəqiqə bişirilir.
3. Göbələklər hazır olana qədər kartof və soğan kubiklər fomrasında, kök isə uzunsov şəkildə doğranılır.
4. Göbələklər hazır olandan sonra onların üzərinə tərəvəzlər əlavə edilir.
5. Kartoflar hazır olana qədər, 30 dəqiqə bişirilir.
6. Şorbaya yuyulmuş düyü əlavə olunur.
7. Kərə yağı əlavə olunur.
8. Təqribi 10 dəqiqədən sonra göbələkli şorba hazırdır.
9. Artıq dərin boşqablara əlavə etmək olar.
10. Süfrəyə verərkən yanında suxarı, qara çörək və qatıq, üzərinə isə xırda doğranmış göyərti səpmək olar.

Göbələkli şorba resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli şorba resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli şorba resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli şorba resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli şorba resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli şorba resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli şorba resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli şorba resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli şorba resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli şorba resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli şorba resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli şorba resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, Göbələklər, hazır, bişirilir, dəqiqə, qədər, olunur, üzərinə, kartof, olana, sonra, soğan, hazırdır, Artıq, dərin, boşqablara, şorba, dəqiqədən, yuyulmuş, yemekler
BİZİ İZLƏYİN