• Kələkoş resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 264

Tarix : 20-06-2016, 23:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi: (1 nəfərlik)
1 st qatıq
2/3 st su
1 ədəd yumurta
1ç.q un
1 ç.q nanə
Duz
10 q kərə yağı

Hazırlanması:
Qazana qatığı, yumurtanı və unu əlavə edib yaxşı qarışdırırıq. Suyu, nanəni və duzu əlavə edib qarışdırırıq. Qazın üstündə normal odda bişiririk. Qaynamağa başlayanda kərə yağını əlavə edirik. 5-10 dəqiqə də qarışdırıb götürürük. Kələkoş qışda süfrəyə isti yayda soyuq verilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, qarışdırırıq, qarışdırıb, dəqiqə, edirik, başlayanda, yağını, götürürük, Kələkoş, verilir, olsun, soyuq, yayda, qışda, süfrəyə, Qaynamağa, normal, Hazırlanması, Qazana, yumurta
BİZİ İZLƏYİN