• Noxudlu işkəmbə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 553

Tarix : 21-06-2016, 21:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
1 stəkan noxud
1/2 kq qarın
2 xörək qaşığı kərə yağı
1 ədəd iri soğan
1 xörək qaşığı bibər pastası
1 xörək qaşığı tomat
su
1 kasa düşbərə
duz

Hazırlanması:
Axşamdan islatdığınız 1 stəkan noxudu və yarım kq qiyməni ayrı qazanlarda qaynadın.
Kiçik kəsilmiş soğanı əlavə edin.
Qızarana qədər qovurun.
Ardından iri kublar şəklində kəsilmiş əti və 1 stəkan qaynadılmış noxudu əlavə edin.
1 xörək qaşığı bibər və tomat əlavə edin.
Bir-iki dəfə çevirdikdən sonra, bir miqdar su əlavə edin.
Duz səpin. Su qaynamağa başlayınca 1 kasa düşbərəyə əlavə edin.
Düşbərələr yumşalana qədər pişirin. İsti süfrəyə verin.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, xörək, qaşığı, stəkan, tomat, noxudu, bibər, qədər, kəsilmiş, sonra, miqdar, səpin, çevirdikdən, qaynadılmış, kublar, şəklində, qaynamağa, başlayınca, süfrəyə, verin
BİZİ İZLƏYİN