• Arıqladan, yağları yandıran şorba resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 19 485

Tarix : 24-08-2016, 20:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar / Pəhriz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 su stəkanı buğda
1 su stəkanı noxud
4 su stəkanı qatıq
Duz, nanə, su

Hazırlanması:
Buğda və noxudu ayrı-ayrı axşamdan isladın. Sularını süzün, ayrı qazanlarda üzərlərinə təzədən su töküb qaynadın. Bişəndən sonra qoyun soyusun. Qatığa duz töküb soyuysn noxud və buğda ilə qarışdırın. Soyuducuya qoyun ki, yaxşıca soyusun. Sonra üzərinə təzə və ya quru nanə əlavə edib qarışdırın. Zövqə görə şüyüd, hətta xırda doğranmış xiyar da qata bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: stəkanı, töküb, soyusun, qoyun, noxud, buğda, qarışdırın, Sonra, Soyuducuya, üzərinə, yaxşıca, Zövqə, doğranmış, xiyar, bilərsiniz, xırda, hətta, soyuysn, şüyüd, əlavə
BİZİ İZLƏYİN