• Sulu kotlet resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 22 595

Tarix : 4-12-2016, 16:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Ət yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
250 qr quzu əti
3 ədəd baş soğan
150 qr kərə yağı
1,5 st. su
Duz, istiot

Hazırlanması:
Ət və 1 ədəd soğan ətçəkən maşından keçirilir. Qarışığa duz və istiot səpilib qarışdırılır. Farşdan xırda kotletlər (uzunsov) hazırlanır, yağda qızardılıb kənara qoyulur. 2 ədəd soğan xırda doğranıb yağda qovrulur. Qızarmış soğanın üstünə kotlet əlavə edilib su tökülür. Sulu kotlet zəif odda 15 dəqiqə bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: soğan, kotlet, xırda, yağda, istiot, üstünə, soğanın, qovrulur, doğranıb, Qızarmış, əlavə, bişirilir, dəqiqə, tökülür, edilib, qoyulur, kənara, Farşdan, qarışdırılır, səpilib
BİZİ İZLƏYİN