• Avokadolu ispanaq şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11 646

Tarix : 10-01-2017, 21:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
50 q quzuqulağı
50 q ispanaq
1 baş soğan
2 diş sarımsaq
1 avokado
30 q cəfəri
450 ml su
4 x.q. zeytun yağı
duz
istiot

Hazırlanması:
Baş soğanı xırda doğrayıb zeytun yağında qovurun.

Əvvəl ispanaqla quzuqulağının xırda doğranmış saplaqlarını qovurun, yumşalanda isə ispanaqla quzuqulağının yarpaqlarını əlavə edib qoyurun.
Su töküb azca qaynadın.
Avokadonun qabığını soyub doğrayın, əlavə edin.
Xırda doğranmış sarımsaq qatın.
Blenderdə eynicinsli kütlə alınanadək xırdalayın. Sonda cəfəri əlavə edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, xırda, doğranmış, quzuqulağının, ispanaqla, qovurun, zeytun, sarımsaq, cəfəri, Avokadonun, doğrayın, qabığını, soyub, Blenderdə, alınanadək, xırdalayın, Sonda, kütlə, eynicinsli, qatın
BİZİ İZLƏYİN