• Yayla şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 486

Tarix : 23-03-2017, 21:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Chef Mübariz


Tərkibi:
1 su stəkanı arpa əriştə
2 yemək qaşığı un
1 kasa süzmə qatıq
5 stəkan su
10 qr duz
5 qr qara bibər

Üzəri üçün:
2 yemək qaşığı Kərə yağı
5 qr Nanə
5 qr qırmızı toz bibər

Hazırlanması:
Arpa şəhəriyələrin qaynayan suya alın və bişirin. Sousu üçün süzmə qatıq və unu bir kasada çırpın, şorbanın suyundan az-az əlavə edərək ılıttığınız bu sousu şorba qazanına qarışdıraraq əlavə edin, 10 dəqiqə qədər bişirin. Üzəri üçün əritdiyiniz kərə, qırmızı toz bibər və nanəni şorbanın üzərinə əlavə edin. Şorba hazırdır.

Nuş olsun!
Etiketlər: bibər, əlavə, Üzəri, qırmızı, bişirin, qatıq, şorbanın, yemək, qaşığı, süzmə, qarışdıraraq, qazanına, şorba, dəqiqə, üzərinə, Şorba, hazırdır, sousu, nanəni, əritdiyiniz
BİZİ İZLƏYİN