• Tarhana şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 18 359

Tarix : 16-03-2017, 14:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Chef Mübariz


Tərkibi:
3 yemək qaşığı ev tarhanası
1 yemək qaşığı nanə
2 yemək qaşığı maye yağ
1 yemək qaşığı tomat
qırmızı pulbiber
qara bibər
duz
5 stəkan su

Hazırlanması:
Qazana duru yağı, tomat pastası, nanə və ədviyyatları alıb qarışdıraq. Tarhana əlavə edək və qarışdıraraq qovuralım. Suyunu əlavə edib davamlı qarışdıraraq bişirək. Mütləq qaynayana qədər qarışqırılmalı əks təqdirdə kəsilə bilər. Qaynamağa başladıqdan 5-6 dəqiqə sonra ocaqdan götürüb isti olaraq xidmət edək.

Nuş olsun!
Etiketlər: yemək, qaşığı, əlavə, qarışdıraraq, tomat, kəsilə, qarışqırılmalı, qədər, bilər, təqdirdə, başladıqdan, götürüb, olaraq, xidmət, ocaqdan, sonra, qaynayana, dəqiqə, Qaynamağa, Suyunu
BİZİ İZLƏYİN