• Labneli badımcan əzməsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 344

Tarix : 3-08-2017, 19:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4 ədəd badımcan
1 ədəd baş soğan
2 x.q. duru yağ
duz
500 qr qatıq
200 qr Labne pendiri
1 diş sarımsaq

Üzəri üçün:
şüyüd
cəfəri
qoz

Hazırlanması:
İlk öncə badımcanları sobada və ya közdə bişiririb, incə-incə doğrayırırq. Sonra soğan, duz və doğranmış badımcanları 7-8 dəq. yağda qovururuq. Soyuduqdan sonra üzərinə labne, qatıq, duz, sarımsaq əlavə edib, qarışdırırıq. Sonda üzərini xırda doğranmış şüyüd, cəfəri və qoz ilə bəzəyirik.

Nuş olsun!
Etiketlər: şüyüd, badımcanları, doğranmış, sarımsaq, cəfəri, qatıq, soğan, labne, sonra, üzərinə, əlavə, Sonda, üzərini, bəzəyirik, Soyuduqdan, xırda, qarışdırırıq, doğrayırırq, sobada, üzərinəlimon
BİZİ İZLƏYİN